Bel Gilde-BT Bedrijfsopleidingen: +31(0)77-3202006

Nieuws

Gilde-BT Bedrijfsopleidingen behaalt NRTO-keurmerk

Gilde-BT Bedrijfsopleidingen behaalt NRTO-keurmerk Afgelopen zomer is Gilde-BT Bedrijfsopleidingen lid geworden van NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding). De reden hiervoor is dat NRTO en zijn leden staan voor kwaliteit in de opleidingenmarkt. Deze...

Lees meer

Inschrijving Subsidie Taaltrainingen 1 augustus van start!

Inschrijving subsidie taaltrainingen 1 augustus van start! Vanaf 1 augustus 2018 start de extra subsidie aanvraagperiode t.b.v. een taaltraining voor uw medewerkers. Dien snel uw bedrijfsaanvraag in want op = op. Kijk op telmeemettaal.nl voor meer informatie over de...

Lees meer

De ‘After Summer’ Cursuskalender is NU uit!

De 'After Summer' Cursuskalender is NU uit! Wij starten na de zomer in de regio Venlo met een aantal ‘Open-Inschrijving’ cursussen en opleidingen. Om deze actie onder de aandacht te brengen hebben meer dan 400 bedrijven in de regio Venlo onze kalender per post mogen...

Lees meer

Succesvolle businessmeeting team Gilde-BT en Advance groep

Afgelopen dinsdag hebben we in De Maaspoort in Venlo een succesvolle businessmeeting gehad met het voltallige personeel. Na een korte terugblik op 2017 door Algemeen Directeur Charles Simons, hebben de managers van de verschillende businessunits hun plannen voor 2018 gepresenteerd.

Lees meer

Gilde-BT is onze partner als het gaat om bedrijfsspecifieke opleidingen. Zij zijn als geen ander in staat de vraag vanuit Addit om te zetten naar opleidingen die toegevoegde waarde bieden.

Lo Kurvers, Addit

Samen met Gilde-BT hebben we een opleiding tot Mechanisch operator opgezet. Op een zeer professionele en efficiënte wijze hebben ze onze bestaande (interne) opleiding weten op te nemen in het programma. Het team van Gilde-BT kenmerkt zich door korte communicatielijnen, efficiënte werkwijzes en met name door hoog kennisniveau.

Annemiek Wilms, Belden

Wij werken al jaren met veel plezier samen met Gilde-BT. Het creatief meedenken, adviseren en praktisch ondersteunen door de projectmanagers en de kwaliteit van de docenten hebben ons geholpen onze organisatie verder te professionaliseren.

Mirella Rottier, GVB

Gilde-BT is een betrouwbare partner, die voor ons op succesvolle wijze de incompany BBL-Mechatronica opleiding begeleid heeft.

Klaas Peters, Hyster Yale

Gilde-BT is een professionele samenwerkingspartner die MBO-opleidingen voor onze treinmonteurs al enige jaren prima faciliteert en ook telkens in staat is nieuwe onderwijswet- en regelgeving in deze lopende trajecten te implementeren. De goede gezamenlijke overlegstructuur draagt hier beslist aan bij.

Marian Hafkenscheid, TechniekFabriek NS

Gilde-BT is één van onze preferred opleidingspartners. Zij zijn erg sterk in het faciliteren van en ontzorgen tijdens BBL-opleidingstrajecten. Hun dedicated projectleider houdt de regie op de voorbereiding en voortgang van een klas.

Joke Hoenderkamp en Ruud Beelen, Tempo-Team Werk en leren

We hebben lang getwijfeld over het starten van een interne opleiding voor onze montagelijn. Na lang wikken en wegen de keuze gemaakt voor Gilde-BT. Gezamenlijk (Gilde-BT en Ziut) het lesprogramma samengesteld en ontwikkeld bestaande uit Reductie faalkosten, Communicatie en Montagetechnieken. Medewerkers zijn zeer positief over de training. Een goede keuze!!

Hans ten Broeke, Ziut